We’re back! :)

Vi er nå kommet tilbake etter en nesten 3 ukers lang turne. Vi har turnert for KFUK-KFUM og team-north har vært på Hamarøy, Bodø, Oslo og Lillehammer. I Hamarøy var vi med på Hamarøynatta der det var samlet ca 700 ungdom. Vi hadde vårt show, og så mange andre opptre. Dørene åpnet klokka 19, og klokka 06.40 ruslet vi hjem. Da fikk vi en times søvn før vi satte oss på bussen til Bodø. Der bodde vi i en kirke. En stor kirke med mange rom. Vi sov i et stort rom og hadde kjøkken, spiserom og bad 😉 Bodø er vell kanskje den kaldeste plassen jeg har vært på lenge, så vi var ikke så alt for masse ute. I Bodø hadde vi showet vårt på kirkekaffien, besøkte tensing grupper, speidere, konfirmanter og planla bynatt som var på fredags natta.

Så reiste vi til Oslo i tog som tok 17 timer. Det positive var at vi stoppa i Trondheim og jeg fikk stukket innom Espen i noen minutter 🙂 I Oslo hadde vi showet vårt to ganger og så reiste Kirkens nødhjelp CFC-erne på vinterSNU i Lillehammer i regi av Changemaker. Så tok vi en 10 timers lang busstur til Ulsteinvik. Alle er trøtte og slitne og veldig gla for å vær tilbake på SUFH.  Skikkelig deilig å ta ut klærne av baggen, sove under en dyne i en seng og dusje så lenge jeg vil.

I dag har jeg vasket klærne mine og pakket sekken. I morgen reiser vi til Sunnmørsalpane å være der til torsdag.  Vi skal sove i en hytte og gå mye på ski. De internasjonale skal få prøve seg på bådealpint og langrenn, og på fredag går turen hjem til Sauda 😀

 

Image

ImageImageImage

Reklamer

Posted on 13. februar 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: