Vår normale hverdag!

Lenge siden sist jeg har blogget nå. Dagene er egentlig ganske like om dagen. Vi forbereder vår andre og siste infoturne. Vi er blitt delt opp i team som skal reise rundt i en spesifikk region for å snakke til konfirmanter om fasteaksjonen, økonomisk rettferdighet, kirkens nødhjelp og opplevelsene våre fra vårt eget land eller landet vi bodde i i høst.

Jeg og Grace fra Kenya er team 10. Vi skal reise rundt i Hordaland og Sogn og fjordane i 2 uker, og deretter avslutte i Oslo for så å ta oss påskeferie.

Da vi starta på skolen etter vinterferien begynte arbeidet med en gang. Vi har fått mange og lange forelesninger, og har også starta så smått med presentasjonene våre. Vi skal ha opplegg for mange forskjellige grupper og plasser, og oppleggene skal vare mellom 10 min til 2 timer avhengig av hvor vi skal. Vi prøver å lage en interessant presentasjon for konfirmantene på en blanding av norsk og engelsk. Det vi er enige om er vertfall at vi skal ha en del leker for slik at både vi og de skal ha det gøy. Vi ser frem til dette! Vårt første opplegg er på lørdag, for noen konfirmanter i Borgund i Møre og Romsdal. Jeg har ikke peiling på hvor dette er, men skal google det en gang før lørdag. Så de siste dagene har gått vekk til forberedelser, spising, film seing og tur gåing.

Vår ganske normale hverdag:

9-12 :Forelesning

12-12.30: Lunch

12.30- 15: Forelesninger

15-16: Middag

16-18: Forelesning/ forberede presentasjoner

18-19.30: Film/Turgåing

19.30 Kveldsmat

20.00 –> Fri + sove / forberedelser

I går var vår første fridag på SUFH, og dagen ble brukt til soving, turgåing å film 🙂 Fantastisk dag!

Etter turneen er det tid for påskeferie. Da tar  jeg med meg 3 fantastiske folk, Kara, Anya and Fernando,  og flyr hjem for å ha en avslappende påskeferie.

ImageImageImageImage

Reklamer

Posted on 5. mars 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: